Каква да бъде следващата публикация?

25 февруари 2016 г.

От какви четки се нуждаете

Здравейте, дами!

Надявам се всяка от вас е запозната с това, колко важни са четките за изготвянето на грима.
Освен, че заемат 50% от успешният резултат, четките улесняват работата и правят процеса по бърз.В днешната публикация ще обърна внимание върху това от какви четки се нуждаете.

5те "must have" четки са:

 

 1. Foundation brush 


Използването на четка е най-добрият и най-хигиеничен вариант за нанасяне на фон дьо тен.С нея ще разнесете най-прецизно и професионално продукта и ще спестите голяма част от него, защото четката регулира количеството от което се нуждаете.Също така можете да използвате тази четка за нанасяне на кремът и основата за лице.
Можете да изберете от голяма селекция четки, които се различават спрямо желаният от вас ефект.
  •  . Дуо файбър
По мое мнение дуо файбър четките са доста по предпочитани.Много дами ги намират по-лесни за използване, защото разнасят и смесват продукта изключително лесно, като създават аи


р бръш ефект.Предлагат се в различни размери и форми, като аз бих ви препоръчала среден размер, който можете да използвате също и за различни кремообразни продукти. (кремообразен руж, хайлайтър, продукти за скулптуриране и т .н.).Дължината на четката определя с каква плътност нанася продукта, по-късите четки са за по плътен ефект.

  • . Плоска четка
Плоската четка нанася продуктът по плътно.Работи страхотно със всички дон дьо тени с изключение на прекалено течни формули.

 

2. Eye shader brush

Това е страхотна четка за нанасяне на основният цвят сенки.Също така са много прецизни при нанасяне на продукт в гънката на окото.По-късите четки нанасят цвета по-интензивно.

3. Blending brush 

Четка номер 1, от която се нуждаете.Благодарение на нея ще можете да направите грим, който изглежда наистина професионален.С тази четка лесно можете да преливате цветове или да нанасяте леки нюанси.Тук отново може да избирате между дуо файбър или обикновена блендинг четка.Предимството на дуо файбър е, че можете да я използвате и за коректор, докато останалите блендинг четки са прекалено фини и при употреба с по тежки продукти ще бъдат наранени.

4. Angle brush

Това е четка, която можете да използвате както за веждите, така и за очна линия и добавяне на различни детайли.


5. Pencil brush

Пенсил бръш е идеална за опушване на очна линия, също така с нея лесно можете да подчертаете вътрешният ъгъл на очите.Работи страхотно в комбинация с меки моливи.

Моят съвет е да отделите време при избора и  да инвестирате в качествени четки, защото това ви гарантира, че ще ги използвате години наред и ще бъдете щастливи с резултата.Правилната грижа за четките също е изключително важна, не забравяйте да ги почиствате редовно.


Къде можете да ме намерите / 
FACEBOOK
INSTAGRAM
YOUTUBE


1 коментар: